Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Horvat, S. (2016). ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934452
Horvat, Sandra. "ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934452
Horvat, Sandra. "ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934452
Horvat, S. (2016). 'ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934452
Horvat S. ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934452
S. Horvat, "ODABIR I TRENING SENZORSKOG PANELA ZA PROCJENU TRPKOĆE VINA", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934452