diplomski rad
Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata

Kristina Želehovski (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Želehovski, K. (2012). Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912

Želehovski, Kristina. "Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912

Želehovski, Kristina. "Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912

Želehovski, K. (2012). 'Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912

Želehovski K. Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912

K. Želehovski, "Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912