Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Želehovski, K. (2012). Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912
Želehovski, Kristina. "Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912
Želehovski, Kristina. "Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912
Želehovski, K. (2012). 'Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912
Želehovski K. Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912
K. Želehovski, "Utjecaj načina proizvodnje repičinog ulja iz kultivara Toccata na udio bioaktivnih komponenata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:622912