Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Razine polifosfata u trajnim i toplinski obrađenim kobasicama

Ines Vraneš (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Vraneš, I. (2012). Razine polifosfata u trajnim i toplinski obrađenim kobasicama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:242585

Vraneš, Ines. "Razine polifosfata u trajnim i toplinski obrađenim kobasicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:242585

Vraneš, Ines. "Razine polifosfata u trajnim i toplinski obrađenim kobasicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:242585

Vraneš, I. (2012). 'Razine polifosfata u trajnim i toplinski obrađenim kobasicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:242585

Vraneš I. Razine polifosfata u trajnim i toplinski obrađenim kobasicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:242585

I. Vraneš, "Razine polifosfata u trajnim i toplinski obrađenim kobasicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:242585