završni rad
Zablude o prehrani osoba sa šećernom bolešću

Bashota, Luka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Bashota, L. (2016). Zablude o prehrani osoba sa šećernom bolešću (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585403

Bashota, Luka. "Zablude o prehrani osoba sa šećernom bolešću." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585403

Bashota, Luka. "Zablude o prehrani osoba sa šećernom bolešću." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585403

Bashota, L. (2016). 'Zablude o prehrani osoba sa šećernom bolešću', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585403

Bashota L. Zablude o prehrani osoba sa šećernom bolešću [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585403

L. Bashota, "Zablude o prehrani osoba sa šećernom bolešću", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:585403

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.