Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Japec, M. (2012). Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154169
Japec, Matea. "Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154169
Japec, Matea. "Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154169
Japec, M. (2012). 'Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154169
Japec M. Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154169
M. Japec, "Kvaliteta ulja uljane repice proizvedenog iz sjemena sorte Remy", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154169