završni rad
Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura

Ema Balić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Balić, E. (2015). Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993588

Balić, Ema. "Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993588

Balić, Ema. "Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993588

Balić, E. (2015). 'Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993588

Balić E. Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 18.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993588

E. Balić, "Utjecaj uvjeta smrzavanja kiselog tijesta na preživljavanje starter kultura", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:993588