završni rad
Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi

Mateja Kobeščak (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Kobeščak, M. (2016). Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:896159

Kobeščak, Mateja. "Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:896159

Kobeščak, Mateja. "Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:896159

Kobeščak, M. (2016). 'Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:896159

Kobeščak M. Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:896159

M. Kobeščak, "Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:896159