Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Kobeščak, M. (2016). Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:896159
Kobeščak, Mateja. "Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:896159
Kobeščak, Mateja. "Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:896159
Kobeščak, M. (2016). 'Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:896159
Kobeščak M. Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:896159
M. Kobeščak, "Određivanje parametara boje i teksture narezane jabuke Cripps pink skladištene u kontroliranoj atmosferi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:896159