diplomski rad
Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja

Bojana Banjeglav (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Banjeglav, B. (2012). Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav, Bojana. "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav, Bojana. "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav, B. (2012). 'Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav B. Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 16.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

B. Banjeglav, "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919