završni rad
Određivanje flavonoida u povrću roda Brasicca

Karla Tireli (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad...

Tireli, K. (2012). Određivanje flavonoida u povrću roda Brasicca (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916313

Tireli, Karla. "Određivanje flavonoida u povrću roda Brasicca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916313

Tireli, Karla. "Određivanje flavonoida u povrću roda Brasicca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916313

Tireli, K. (2012). 'Određivanje flavonoida u povrću roda Brasicca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916313

Tireli K. Određivanje flavonoida u povrću roda Brasicca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 18.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916313

K. Tireli, "Određivanje flavonoida u povrću roda Brasicca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:916313