prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga

Kuraja, Ivona
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Kuraja, I. (2012). Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571

Kuraja, Ivona. "Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571

Kuraja, Ivona. "Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571

Kuraja, I. (2012). 'Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571

Kuraja I. Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571

I. Kuraja, "Utjecaj prehrane na razinu serumskog albumina kod pacijenata sa traumom mozga", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:258571

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.