prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost

Bartulović, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Bartulović, K. (2012). Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383

Bartulović, Katarina. "Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383

Bartulović, Katarina. "Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383

Bartulović, K. (2012). 'Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383

Bartulović K. Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383

K. Bartulović, "Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.