završni rad
Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost

Katarina Bartulović (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Bartulović, K. (2012). Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383

Bartulović, Katarina. "Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383

Bartulović, Katarina. "Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383

Bartulović, K. (2012). 'Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383

Bartulović K. Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 20.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383

K. Bartulović, "Utjecaj sazrijevanja i odležavanja destilata na njegovu antioksidativnu aktivnost", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302383