Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus)

Ana Ilić (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Ilić, A. (2012). Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357482

Ilić, Ana. "Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357482

Ilić, Ana. "Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357482

Ilić, A. (2012). 'Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357482

Ilić A. Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357482

A. Ilić, "Biološki aktivni spojevi liofilizirane pulpe i sjemenki kiwana (cucumis metuliferus)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:357482