Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Hadži Boškov, J. (2012). Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038173
Hadži Boškov, Josip. "Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038173
Hadži Boškov, Josip. "Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038173
Hadži Boškov, J. (2012). 'Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038173
Hadži Boškov J. Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038173
J. Hadži Boškov, "Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038173