završni rad
Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom

Josip Hadži-Boškov (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad...

Hadži Boškov, J. (2012). Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038173

Hadži Boškov, Josip. "Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038173

Hadži Boškov, Josip. "Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038173

Hadži Boškov, J. (2012). 'Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038173

Hadži Boškov J. Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038173

J. Hadži Boškov, "Razlike u unosu fitata vegetarijanskom i ne-vegetarijanskom prehranom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:038173