Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Studen, A. (2012). Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:821728
Studen, Ana. "Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:821728
Studen, Ana. "Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:821728
Studen, A. (2012). 'Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:821728
Studen A. Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 04.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:821728
A. Studen, "Procesiranje hrane i prehrambenih proizvoda ultrazvukom visokog intenziteta", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:821728