završni rad
Testovi sklonosti u senzorskoj procjeni hrane

Melita Jelovečki (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Jelovečki, M. (2012). Testovi sklonosti u senzorskoj procjeni hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613328

Jelovečki, Melita. "Testovi sklonosti u senzorskoj procjeni hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613328

Jelovečki, Melita. "Testovi sklonosti u senzorskoj procjeni hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613328

Jelovečki, M. (2012). 'Testovi sklonosti u senzorskoj procjeni hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613328

Jelovečki M. Testovi sklonosti u senzorskoj procjeni hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613328

M. Jelovečki, "Testovi sklonosti u senzorskoj procjeni hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613328