Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Jauk, N. (2012). Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355
Jauk, Natalija. "Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355
Jauk, Natalija. "Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355
Jauk, N. (2012). 'Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355
Jauk N. Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355
N. Jauk, "Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355