završni rad
Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine

Natalija Jauk (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Jauk, N. (2012). Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355

Jauk, Natalija. "Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355

Jauk, Natalija. "Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355

Jauk, N. (2012). 'Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355

Jauk N. Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355

N. Jauk, "Utjecaj skladištenja na karotenoide i boju soka mandarine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:466355