Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Bertović, T. (2012). Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028398
Bertović, Tanja. "Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028398
Bertović, Tanja. "Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028398
Bertović, T. (2012). 'Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028398
Bertović T. Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 08.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028398
T. Bertović, "Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028398