prikaz prve stranice dokumenta Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu

Ištvanić, Tea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju

Citirajte ovaj rad

Ištvanić, T. (2012). Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034085

Ištvanić, Tea. "Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034085

Ištvanić, Tea. "Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034085

Ištvanić, T. (2012). 'Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034085

Ištvanić T. Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034085

T. Ištvanić, "Bambusove klice: bioaktivni spojevi koji klice svrstavaju u zdravu hranu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034085

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.