završni rad
Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane

Tatjana Stjepanović (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Stjepanović, T. (2012). Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955081

Stjepanović, Tatjana. "Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955081

Stjepanović, Tatjana. "Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955081

Stjepanović, T. (2012). 'Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955081

Stjepanović T. Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 23.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955081

T. Stjepanović, "Kombinirana primjena mikrovalova i ultrazvuka u procesiranju hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955081