Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Gundak, M. (2012). Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323041
Gundak, Mateja. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323041
Gundak, Mateja. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323041
Gundak, M. (2012). 'Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323041
Gundak M. Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323041
M. Gundak, "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na procesiranje ugljikohidrata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323041