završni rad
Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal celera

Tamara Milinković (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Milinković, T. (2012). Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal celera (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056108

Milinković, Tamara. "Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal celera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056108

Milinković, Tamara. "Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal celera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056108

Milinković, T. (2012). 'Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal celera', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056108

Milinković T. Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal celera [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 24.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056108

T. Milinković, "Utjecaj procesa pripreme hrane na alergijski potencijal celera", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056108