Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Holjevac, J. (2012). Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518005
Holjevac, Josipa. "Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518005
Holjevac, Josipa. "Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518005
Holjevac, J. (2012). 'Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518005
Holjevac J. Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518005
J. Holjevac, "Antifungalni učinak Gluconobacter oxydans izolirane s jabuka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:518005