prikaz prve stranice dokumenta Razvoj i preferencija okusa kod dojenčadi
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Razvoj i preferencija okusa kod dojenčadi

Šulje, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Šulje, I. (2012). Razvoj i preferencija okusa kod dojenčadi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001259

Šulje, Ivan. "Razvoj i preferencija okusa kod dojenčadi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001259

Šulje, Ivan. "Razvoj i preferencija okusa kod dojenčadi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001259

Šulje, I. (2012). 'Razvoj i preferencija okusa kod dojenčadi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001259

Šulje I. Razvoj i preferencija okusa kod dojenčadi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001259

I. Šulje, "Razvoj i preferencija okusa kod dojenčadi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001259

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.