Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Fontana, V. (2011). Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654666
Fontana, Vedrana. "Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654666
Fontana, Vedrana. "Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654666
Fontana, V. (2011). 'Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654666
Fontana V. Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654666
V. Fontana, "Procjena unosa folata validiranim upitnikom o učestalosti unosa hrane i pića osoba s celijakijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:654666