prikaz prve stranice dokumenta Bioaktivni potencijal kavovina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Bioaktivni potencijal kavovina

Petras, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Petras, M. (2011). Bioaktivni potencijal kavovina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545061

Petras, Marija. "Bioaktivni potencijal kavovina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545061

Petras, Marija. "Bioaktivni potencijal kavovina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545061

Petras, M. (2011). 'Bioaktivni potencijal kavovina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545061

Petras M. Bioaktivni potencijal kavovina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545061

M. Petras, "Bioaktivni potencijal kavovina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:545061

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.