Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Golub, N. (2016). Utjecaj sastava sirovine i veličine čestica na bioaktivna svojstva ekstrakata rogača (Ceratonia siliqua l.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985667
Golub, Nikolina. "Utjecaj sastava sirovine i veličine čestica na bioaktivna svojstva ekstrakata rogača (Ceratonia siliqua l.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985667
Golub, Nikolina. "Utjecaj sastava sirovine i veličine čestica na bioaktivna svojstva ekstrakata rogača (Ceratonia siliqua l.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985667
Golub, N. (2016). 'Utjecaj sastava sirovine i veličine čestica na bioaktivna svojstva ekstrakata rogača (Ceratonia siliqua l.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985667
Golub N. Utjecaj sastava sirovine i veličine čestica na bioaktivna svojstva ekstrakata rogača (Ceratonia siliqua l.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985667
N. Golub, "Utjecaj sastava sirovine i veličine čestica na bioaktivna svojstva ekstrakata rogača (Ceratonia siliqua l.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:985667