prikaz prve stranice dokumenta Unos kuhinjske soli i arterijski tlak u općoj populaciji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Unos kuhinjske soli i arterijski tlak u općoj populaciji

Đurić, Jovana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Đurić, J. (2011). Unos kuhinjske soli i arterijski tlak u općoj populaciji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201484

Đurić, Jovana. "Unos kuhinjske soli i arterijski tlak u općoj populaciji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201484

Đurić, Jovana. "Unos kuhinjske soli i arterijski tlak u općoj populaciji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201484

Đurić, J. (2011). 'Unos kuhinjske soli i arterijski tlak u općoj populaciji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.01.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201484

Đurić J. Unos kuhinjske soli i arterijski tlak u općoj populaciji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 16.01.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201484

J. Đurić, "Unos kuhinjske soli i arterijski tlak u općoj populaciji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201484

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.