prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesa proizvodnje na udio antocijana i ukupnu boju soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj procesa proizvodnje na udio antocijana i ukupnu boju soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.)

Barjaktarić, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Barjaktarić, M. (2009). Utjecaj procesa proizvodnje na udio antocijana i ukupnu boju soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:484181

Barjaktarić, Matea. "Utjecaj procesa proizvodnje na udio antocijana i ukupnu boju soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:484181

Barjaktarić, Matea. "Utjecaj procesa proizvodnje na udio antocijana i ukupnu boju soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:484181

Barjaktarić, M. (2009). 'Utjecaj procesa proizvodnje na udio antocijana i ukupnu boju soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:484181

Barjaktarić M. Utjecaj procesa proizvodnje na udio antocijana i ukupnu boju soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:484181

M. Barjaktarić, "Utjecaj procesa proizvodnje na udio antocijana i ukupnu boju soka jagode (Fragaria x ananassa Duch.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:484181

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.