Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Abramović, I. (2009). Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181462
Abramović, Ivana. "Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181462
Abramović, Ivana. "Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181462
Abramović, I. (2009). 'Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181462
Abramović I. Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181462
I. Abramović, "Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181462