završni rad
Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode

Ivana Abramović (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Abramović, I. (2009). Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181462

Abramović, Ivana. "Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181462

Abramović, Ivana. "Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181462

Abramović, I. (2009). 'Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181462

Abramović I. Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181462

I. Abramović, "Utjecaj procesa proizvodnje na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva soka jagode", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:181462