Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Jurišić, A. (2011). Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1 (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243958
Jurišić, Anamarija. "Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243958
Jurišić, Anamarija. "Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243958
Jurišić, A. (2011). 'Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243958
Jurišić A. Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243958
A. Jurišić, "Uloga S-layer proteina probiotičkog soja Lactobacillus helveticus M92 u kompetitivnoj ekskluziji bakterije Salmonella enterica subsp. Typhimurium FP1", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:243958