Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost

Iva Čanak (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za biokemiju
Citirajte ovaj rad

Čanak, I. (2011). Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756247

Čanak, Iva. "Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756247

Čanak, Iva. "Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756247

Čanak, I. (2011). 'Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756247

Čanak I. Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 08.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756247

I. Čanak, "Utjecaj inhibitora sinteze stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na njenu poroznost", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:756247

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.