završni rad
Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1

Tina Barbir (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad

Barbir, T. (2011). Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1 (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:674314

Barbir, Tina. "Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:674314

Barbir, Tina. "Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:674314

Barbir, T. (2011). 'Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:674314

Barbir T. Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1 [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:674314

T. Barbir, "Izolacija plemenite plijesni iz sira Camembert i moguća sinteza aflatoksina b1", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:674314