Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom

Tomislav Perica (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad

Perica, T. (2010). Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986925

Perica, Tomislav. "Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986925

Perica, Tomislav. "Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986925

Perica, T. (2010). 'Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986925

Perica T. Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986925

T. Perica, "Lipoproteini i prehrana bogata zasićenim masnim kiselinama i kolesterolom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:986925