Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Bučan, D. (2011). Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621029
Bučan, Dora. "Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621029
Bučan, Dora. "Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621029
Bučan, D. (2011). 'Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621029
Bučan D. Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 16.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621029
D. Bučan, "Vezanje zearalenona pomoću bakterija iz roda LACTOBACILLUS", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:621029