prikaz prve stranice dokumenta Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae

Didak, Blanka (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za biokemiju

Citirajte ovaj rad

Didak, B. (2011). Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452223

Didak, Blanka. "Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452223

Didak, Blanka. "Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452223

Didak, B. (2011). 'Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.08.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452223

Didak B. Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 10.08.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452223

B. Didak, "Određivanje optimalnih uvjeta aktivnosti proteina YblCcw12p eksprimiranog u kvascu Saccharomyces cerevisiae", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452223

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.