prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sastava hranjive podloge na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj sastava hranjive podloge na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline

Ivanuša, Ines
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Ivanuša, I. (2011). Utjecaj sastava hranjive podloge na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054969

Ivanuša, Ines. "Utjecaj sastava hranjive podloge na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054969

Ivanuša, Ines. "Utjecaj sastava hranjive podloge na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054969

Ivanuša, I. (2011). 'Utjecaj sastava hranjive podloge na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054969

Ivanuša I. Utjecaj sastava hranjive podloge na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 15.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054969

I. Ivanuša, "Utjecaj sastava hranjive podloge na rast i aktivnost bakterija mliječne kiseline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054969

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.