završni rad
Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem

Nikola Zima (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad...

Zima, N. (2011). Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496085

Zima, Nikola. "Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496085

Zima, Nikola. "Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496085

Zima, N. (2011). 'Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496085

Zima N. Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 21.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496085

N. Zima, "Optimiranje metode ekstrakcije polifenola iz brokule (Brassica oleracea var. botrytis L.) mikrovalnim zračenjem", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:496085