Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Svetličić, S. (2010). Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:104248
Svetličić, Sanela. "Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:104248
Svetličić, Sanela. "Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:104248
Svetličić, S. (2010). 'Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:104248
Svetličić S. Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:104248
S. Svetličić, "Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:104248