Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Lozančić, M. (2011). Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930926
Lozančić, Mateja. "Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930926
Lozančić, Mateja. "Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930926
Lozančić, M. (2011). 'Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930926
Lozančić M. Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 24.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930926
M. Lozančić, "Utjecaj bakra na rast diploidnog i haploidnog soja kvasca Saccharomyces cerevisiae", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:930926