Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Ostrman, M. (2016). Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na bioaktivne spojeve cvijeta trnine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139072
Ostrman, Monika. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na bioaktivne spojeve cvijeta trnine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139072
Ostrman, Monika. "Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na bioaktivne spojeve cvijeta trnine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139072
Ostrman, M. (2016). 'Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na bioaktivne spojeve cvijeta trnine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139072
Ostrman M. Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na bioaktivne spojeve cvijeta trnine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139072
M. Ostrman, "Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na bioaktivne spojeve cvijeta trnine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:139072