Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge

Anida Mesihović (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Mesihović, A. (2011). Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814549

Mesihović, Anida. "Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814549

Mesihović, Anida. "Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814549

Mesihović, A. (2011). 'Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814549

Mesihović A. Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814549

A. Mesihović, "Proizvodnja kupinovog vina mikrofermentacijom s komercijalnim kvascem Fermol rouge", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:814549