Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.)

Vedrana Antolić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Antolić, V. (2011). Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350223

Antolić, Vedrana. "Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350223

Antolić, Vedrana. "Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350223

Antolić, V. (2011). 'Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350223

Antolić V. Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350223

V. Antolić, "Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350223