Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Antolić, V. (2011). Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350223
Antolić, Vedrana. "Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350223
Antolić, Vedrana. "Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350223
Antolić, V. (2011). 'Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350223
Antolić V. Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350223
V. Antolić, "Utjecaj vremena i temperature na ekstrakciju polifenola mente (Mentha x piperita L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:350223