Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Finderle, I. (2011). Bolnička prehrana osoba oboljelih od dijabetesa (case study) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647032
Finderle, Iva. "Bolnička prehrana osoba oboljelih od dijabetesa (case study)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647032
Finderle, Iva. "Bolnička prehrana osoba oboljelih od dijabetesa (case study)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647032
Finderle, I. (2011). 'Bolnička prehrana osoba oboljelih od dijabetesa (case study)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647032
Finderle I. Bolnička prehrana osoba oboljelih od dijabetesa (case study) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647032
I. Finderle, "Bolnička prehrana osoba oboljelih od dijabetesa (case study)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:647032