Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke

Ivana Martinić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za biokemiju
Citirajte ovaj rad

Martinić, I. (2011). Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746

Martinić, Ivana. "Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746

Martinić, Ivana. "Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746

Martinić, I. (2011). 'Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746

Martinić I. Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 07.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746

I. Martinić, "Utjecaj pojedinih proteina stanične stijenke kvasca Saccharomyces cerevisiae na poroznost stijenke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:324746

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.