prikaz prve stranice dokumenta Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom

Juričić, Paula (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Juričić, P. (2011). Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955956

Juričić, Paula. "Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955956

Juričić, Paula. "Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955956

Juričić, P. (2011). 'Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955956

Juričić P. Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 29.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955956

P. Juričić, "Antropometrijski status i izvori kalcija u bezglutenskoj prehrani osoba s celijakijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:955956

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.