Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Joukhadar, L. (2016). Analiza arome bijelog vina proizvedenog primjenom različitih tehnologija (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591715
Joukhadar, Lejla. "Analiza arome bijelog vina proizvedenog primjenom različitih tehnologija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591715
Joukhadar, Lejla. "Analiza arome bijelog vina proizvedenog primjenom različitih tehnologija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591715
Joukhadar, L. (2016). 'Analiza arome bijelog vina proizvedenog primjenom različitih tehnologija', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591715
Joukhadar L. Analiza arome bijelog vina proizvedenog primjenom različitih tehnologija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591715
L. Joukhadar, "Analiza arome bijelog vina proizvedenog primjenom različitih tehnologija", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:591715