Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na karotenoide mandarine(Citrus reticulata L.)

Nensi Kalajžić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Kalajžić, N. (2011). Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na karotenoide mandarine(Citrus reticulata L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634169

Kalajžić, Nensi. "Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na karotenoide mandarine(Citrus reticulata L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634169

Kalajžić, Nensi. "Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na karotenoide mandarine(Citrus reticulata L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634169

Kalajžić, N. (2011). 'Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na karotenoide mandarine(Citrus reticulata L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634169

Kalajžić N. Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na karotenoide mandarine(Citrus reticulata L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634169

N. Kalajžić, "Utjecaj sortimenta i mikroklimatskih uvjeta na karotenoide mandarine(Citrus reticulata L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:634169