završni rad
Biodostupnost i zaštitni učinci polifenola

Antonija Kadoić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad

Kadoić, A. (2015). Biodostupnost i zaštitni učinci polifenola (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724255

Kadoić, Antonija. "Biodostupnost i zaštitni učinci polifenola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724255

Kadoić, Antonija. "Biodostupnost i zaštitni učinci polifenola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724255

Kadoić, A. (2015). 'Biodostupnost i zaštitni učinci polifenola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724255

Kadoić A. Biodostupnost i zaštitni učinci polifenola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724255

A. Kadoić, "Biodostupnost i zaštitni učinci polifenola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724255