diplomski rad
Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica

Tina Ereš (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad

Ereš, T. (2011). Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Ereš, Tina. "Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Ereš, Tina. "Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Ereš, T. (2011). 'Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

Ereš T. Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130

T. Ereš, "Izolacija i identifikacija starter kultura iz fermentiranih trajnih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:944130