završni rad
Znanje studenata o prehrani s obzirom na vrstu studija

Hrvatin, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Hrvatin, L. (2016). Znanje studenata o prehrani s obzirom na vrstu studija (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677491

Hrvatin, Lucija. "Znanje studenata o prehrani s obzirom na vrstu studija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677491

Hrvatin, Lucija. "Znanje studenata o prehrani s obzirom na vrstu studija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677491

Hrvatin, L. (2016). 'Znanje studenata o prehrani s obzirom na vrstu studija', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677491

Hrvatin L. Znanje studenata o prehrani s obzirom na vrstu studija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677491

L. Hrvatin, "Znanje studenata o prehrani s obzirom na vrstu studija", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:677491

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.